AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar kilit görmek

Kahve falında anahtar kilit görmek

Kahve falında anahtar kilit görmek maddi olanakların artacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, ruhen güzelleşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, zor günlerin sona ereceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar kilit gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında kilit anahtar görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar kilit açmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına işaret eder.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, anlaşmalardan cayılacağına delalettir.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında kilit ve anahtar görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında anahtar ve kilit görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında anahtar kilit görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir