AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilit ve anahtar görmek

Kahve falında kilit ve anahtar görmek

Kahve falında kilit ve anahtar görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kilit ve anahtar gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında kilit anahtar görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kaybettiği şeyi bulmasına işarettir.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar kilit görmek işlerinin gerileyeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kilit ve anahtar görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak ailesini utandırmayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar ve kilit görmek güzel günlerin kapıda olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar kilit açmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir