AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar hediye etmek

Kahve falında anahtar hediye etmek

Kahve falında anahtar hediye etmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar hediye etmek gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında anahtar hediye almak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında anahtarlık hediye almak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar hediye etmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölen birine anahtar vermek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında anahtar deliğinden bakmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet eder.

Kahve falında cevap anahtarı görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarlık aldığını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar çevirmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir