AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarlık vermek

Kahve falında anahtarlık vermek

Kahve falında anahtarlık vermek istediği yola çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, bütçesinin küçüleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarlık vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında anahtarını başkasına vermek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ev anahtarı görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında toplu anahtar görmek kem gözlere gelineceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinde anahtar görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hak yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla anahtar görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cevap anahtarı görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye anahtar vermek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hayırlı bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında anahtarı unutmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir