AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar dağıtmak

Kahve falında anahtar dağıtmak

Kahve falında anahtar dağıtmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında anahtar dağıtmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında cüz dağıtmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak ekmek dağıtmak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalettir.

Kahve falında nişan davetiyesi dağıtmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında çiğ et dağıtmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et dağıtmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulur.

Kahve falında patik dağıtmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir