AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz su görmek

Kahve falında deniz su görmek

Kahve falında deniz su görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz su gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunun ısındığını görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su veya deniz görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında deniz suyunu içmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında suları çekilmiş deniz görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deniz suyuyla abdest almak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir