AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar bırakmak

Kahve falında anahtar bırakmak

Kahve falında anahtar bırakmak çok başarılı işlere imza atacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anahtar bırakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında anahtar bırakmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına inanılır.

Kahve falında birinin elini bırakmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında bebeğini aç bırakmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında eşini bırakmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak sağlığından olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını yarı yolda bırakmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanları aç bırakmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir