AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kızı kuyruğu görmek

Kahve falında deniz kızı kuyruğu görmek

Kahve falında deniz kızı kuyruğu görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunların atlatılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Kahve falında deniz kızı kuyruğu gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında deniz kızı kuyruğu görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek her istediğini elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kızını denizde görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında deniz kızı olmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında kendini deniz kızı olarak görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının denize düştüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deniz kızı olduğunu görmek sevdiği birini kırmaya, çok resmi görevlerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. iyi günler.falımı anlatayım.fal fincanımı açtığımda fincanımın dibinde birbirine sarılmış kadın erkek gördüm.sağ taraflarında karanlık bir tepecik gibi birşey var.tepeciğin üstünde deniz kızı çıkmış.deniz kızının kuyruğu yukarı doğru kalkmış.kuyruğunun ucunda yıldız şekli var.Üstünde kaban gibi birşey olan çok uzun boylu kollarını açmış duran kadın çıktı.yaşlı bir kadın belli bu.kadının bir elinin üstünde kartal şahin gibi bir kuş çıkmış.arka arkaya yürüyen karıncalar çıkmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir