AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında taş görmek

Kahve falında deniz kenarında taş görmek

Kahve falında deniz kenarında taş görmek aydınlanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, elindeki imkanların artacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sorunlarını çözebileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında taş gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında deniz kenarında taş görmek başa iş açacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında taş ev görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşları görmek elinin darlığa düşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak hasret çekenlerin birleşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak kazancın günden güne düşeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir