AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında bulunmak

Kahve falında deniz kenarında bulunmak

Kahve falında deniz kenarında bulunmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, işinden geri kalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında bulunmak gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında deniz kenarında bulunmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında yılan görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında olduğunu görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında deniz kenarından yürümek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında evi olmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında okul görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir