AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında olduğunu görmek

Kahve falında deniz kenarında olduğunu görmek

Kahve falında deniz kenarında olduğunu görmek de rahatının yerine geleceğine, ondan kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, adının fesada karışacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında olduğunu gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında deniz kenarında fotoğraf çekmek yüzün güleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında doğum yapmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında ev yapmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında koşmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında bir eve taşınmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kenarinda yatmak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında güzel ev görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında ata binmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir