AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi denizde yüzmek

Kahve falında mavi denizde yüzmek

Kahve falında mavi denizde yüzmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında mavi denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi denizde yüzmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Kahve falında mavi deniz yüzmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gölde yüzmek bol rızık elde edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında mavi suda yüzmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek yüzün güleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ılık denizde yüzmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir