AnaSayfa / Genel / Kahve falında ana yolda yürümek

Kahve falında ana yolda yürümek

Kahve falında ana yolda yürümek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tatsız haberlerin alınacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ana yolda yürümek gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında ana yolda yürümek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, canının ve malının garantide olacağına yorulur.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızı görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında anasınıfı görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Kahve falında başkasını anadan doğma görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında hatice anamızı görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ana cadde görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yokluk içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir