AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalkamayan uçak görmek

Kahve falında kalkamayan uçak görmek

Kahve falında kalkamayan uçak görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kalkamayan uçak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında uçağın kalkamadığını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak kalkışı görmek kırılan kalbin onarılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kalktığını görmek hayatının iplerini eline alacağına, kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalkamayan uçak görmek içini açmaya karar vereceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahura kalkmamak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında namaza kalktığını görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hastanın ayağa kalktığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, saadete ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir