AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir parçası görmek

Kahve falında demir parçası görmek

Kahve falında demir parçası görmek güzel günlerin kapıda olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kendine çeki düzen vereceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir parçası gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında demir parçası görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et parçası görmek ekmeksiz kalacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın parçalanması görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tahta parçası toplamak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz parça görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kaya parçası görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işarettir.

Kahve falında büyük parça et görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında balıkların parçalandığını görmek çok dikkat çekeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir