AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kolye görmek

Kahve falında demir kolye görmek

Kahve falında demir kolye görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kolye gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Kahve falında demir kolye görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdiven taşımak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü demir para görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında siyah demir merdiven görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında demir adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kepenk görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir yüzük takmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında demirli pencere görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hasret gidereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir