AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir adam görmek

Kahve falında demir adam görmek

Kahve falında demir adam görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, duyguların karşılık bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında demir adam gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında demir adam görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında demirle adam dövmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yerde demir para görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında demir çakmak görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında demir çanak görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında ağzında demir görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında denizden demir para toplamak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir bakır görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir