AnaSayfa / Genel / Kahve falında delilo oynamak

Kahve falında delilo oynamak

Kahve falında delilo oynamak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kazancının eksileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, en yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında delilo oynamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında delilo oynamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deliler görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deliler hastanesine gitmek insanlar tarafından takdir edileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deliler hastanesi görmek işlerin sarpa saracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında delil aramak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini deliler hastanesinde görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delil saklamak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir