AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliler hastanesine gitmek

Kahve falında deliler hastanesine gitmek

Kahve falında deliler hastanesine gitmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, başarı kaydedeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında deliler hastanesine gitmek gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında deliler hastanesine gitmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında deliler hastanesi görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, başarısız olacağına yorulur.

Kahve falında kendini deliler hastanesinde görmek günlerini hastanede geçireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine rivayet eder.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Kahve falında delilo oynamak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Kahve falında delil saklamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında deliler görmek yapılan ahlaksız davranışlara, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya alamet etmektedir.

Kahve falında delil aramak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir