AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliler hastanesine yatmak

Kahve falında deliler hastanesine yatmak

Kahve falında deliler hastanesine yatmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet eder.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında deliler hastanesine gitmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında deliler hastanesi görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini deliler hastanesinde görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında delil saklamak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalettir.

Kahve falında deliler görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında delil aramak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delilo oynamak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir