AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliler hastanesi görmek

Kahve falında deliler hastanesi görmek

Kahve falında deliler hastanesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zararların üst üste geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deliler hastanesi gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Kahve falında kendini deliler hastanesinde görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında deliler hastanesine gitmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında deliler hastanesi görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Kahve falında deliler görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında delil saklamak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delil aramak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Kahve falında delilo oynamak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir