AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikli para görmek

Kahve falında delikli para görmek

Kahve falında delikli para görmek terfi alamayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına, hayat boyu desteği olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında delikli para gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında delik para görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında delik demir para görmek kendisini çok yıpratacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında delik kağıt para görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Kahve falında delikli para görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ortası delik para görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işarettir.

Kahve falında göbek deliği temizlemek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah delik çorap görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir