AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik diş görmek

Kahve falında delik diş görmek

Kahve falında delik diş görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında delik diş gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Kahve falında delik diş görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişte delik görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında delikten düşmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta delik görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir delikten geçmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde delik görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir