AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını deli görmek

Kahve falında yakınını deli görmek

Kahve falında yakınını deli görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını deli gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yakınını deli görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını delirmiş görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ozon tabakasının delindiğini görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anneyi deli görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını deli görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında deliye aşık olmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delinin akıllandığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini deli görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir