AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli inek görmek

Kahve falında deli inek görmek

Kahve falında deli inek görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli inek gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında delirmiş inek görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deli inek görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini delirmiş görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzün delindiğini görmek günahlarının affedileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret eder.

Kahve falında annesini delirmiş görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını deli görmek biraz olsun hafifleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını deli görmek yeni iş kapılarının açılacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığını deli görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir