AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde dana görmek

Kahve falında evin içinde dana görmek

Kahve falında evin içinde dana görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde dana gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında evin içinde dana görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde ocak görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde akrep görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde insanlar görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde küçük yılan görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde tuvaletini yapmak rahat bir hayata adım atılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde duman görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde hamam böceği görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir