AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deliden kaçmak

Kahve falında bir deliden kaçmak

Kahve falında bir deliden kaçmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bir deliden kaçmak gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında bir deliden kaçmak maddi gücünü yitireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deliden kaçmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında deli adamdan kaçmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, para sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli birinden kaçmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağının delindiğini görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına inanılır.

Kahve falında kendini deli görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında deli saldırması görmek mali gücünü yitireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir