AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı hissetmek

Kahve falında acı hissetmek

Kahve falında acı hissetmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaralarına da merhem olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acı hissetmek gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında acı çektiğini hissetmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalettir.

Kahve falında sırtında acı hissetmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında acı hissetmek uğradığı zararları telafi edeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında fiziksel acı hissetmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ölüm acısını hissetmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında acıyı hissetmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek ekmeğin kesileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kendini yalnız hissetmek büyük bir özgüven kazanacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir