AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli kağıt görmek

Kahve falında değerli kağıt görmek

Kahve falında değerli kağıt görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, variyet sahibi olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında değerli kağıt gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında değerli kağıt görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli bir kolye takmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değerli taş çalmak makam edineceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında değerli bir şey görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli kolye bulmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında değerli eşyalar görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, maneviyata yöneleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir