AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli eşyalar görmek

Kahve falında değerli eşyalar görmek

Kahve falında değerli eşyalar görmek çok yorulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında değerli eşyalar gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Kahve falında değerli eşyalar bulmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında değerli eşya görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değerli bir eşyanın çalındığını görmek epey bir zarara uğrayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli eşya bulmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bahtın açık olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli eşya çalmak ticarette başarılı olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında değerli eşya çaldırmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında değerli eşyanı kaybetmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli eşyalar görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir