AnaSayfa / Genel / Kahve falında defne yaprağı görmek

Kahve falında defne yaprağı görmek

Kahve falında defne yaprağı görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, eğer işsizse iş bulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Kahve falında defne yaprağı gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Kahve falında defne yaprağı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında defne ağacı görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında defne görmek elindekileri kaybedeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında defne sabunu görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon yaprağı görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir yaprağı görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç yaprağı görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir