AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında hasta birinin ölüm haberini almak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında doktordan ölüm haberi almak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın ölüm haberini almak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın ölüm haberini almak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ölüm haberini almak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin ölüm haberini almak yüksek bir makama geleceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin ölüm haberini duymak hayırlı haberler duyacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir