AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesini ölmüş görmek

Kahve falında dedesini ölmüş görmek

Kahve falında dedesini ölmüş görmek batıl amele, alınganlıkların hasıl olacağına, yeni şeyler deneneceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, başarısının yükseleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedesini ölmüş gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Kahve falında dedenin namaz kıldığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dedeyle evlenmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeni canlı görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedesinin cenazesini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dede evini görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında dedesinin dirildiğini görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir