AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin namaz kıldığını görmek

Kahve falında dedenin namaz kıldığını görmek

Kahve falında dedenin namaz kıldığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret eder.

Kahve falında dedenin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında dedenin namaz kıldığını görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılan dede görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okumak ve namaz kılmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üzerinde namaz kılmak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında namaz kılmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada namaz kılmak işlerinin çok açılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beytullah da namaz kılmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın arkasında namaz kılmak para pul sahibi olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir