AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedemin mezarını görmek

Kahve falında dedemin mezarını görmek

Kahve falında dedemin mezarını görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kafasının rahat edeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dedemin mezarını gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında dedenin mezarını görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dede mezarı görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin mezarını görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedesinin mezarını görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dedemin mezarını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir