AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısıyla öpüşmek

Kahve falında dayısıyla öpüşmek

Kahve falında dayısıyla öpüşmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında dayısıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında vefat etmiş dayıyı görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın dayısını görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dayı görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayı amca görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş olan dayısını görmek onların güvenini sarsacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işarettir.

Kahve falında dayı eli öpmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayıyla evlenmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayıma sarılmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir