AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini asker olduğunu görmek

Kahve falında kendini asker olduğunu görmek

Kahve falında kendini asker olduğunu görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini asker olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında asker botu görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kazancını katbekat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından öpülmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüfekli asker görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında askere mektup yazmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlerle konuşmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker ordusu görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini askerde görmek aksiliklerin yaşanacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir