AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba dayağı yemek

Kahve falında baba dayağı yemek

Kahve falında baba dayağı yemek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çirkin amellere, yeni bir projenin başına geçirileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba dayağı yemek gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında baba dayağı yemek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında baba dayağı görmek yeni alanlara yöneleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayaktan yemek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalettir.

Kahve falında koca dayağı yemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dayaktan kurtarmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını dayaktan kurtarmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında dayaktan morarmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayaktan kaçmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir