AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba dayağı görmek

Kahve falında baba dayağı görmek

Kahve falında baba dayağı görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, maddi olanaklarının artacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba dayağı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında baba dayağı görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında baba dayağı yemek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında dayaktan morarmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayaktan yemek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını dayaktan kurtarmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, ruhunun dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayaktan kurtarmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini dayaktan kurtarmak yaşamını kolaylaştıracağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında koca dayağı yemek kolay kolay pes etmeyeceğine, yaşamının uzun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir