AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayaktan yemek

Kahve falında dayaktan yemek

Kahve falında dayaktan yemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, elinin bollaşacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kötülüklerden uzak olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında dayaktan yemek gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında koca dayağı yemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayaktan yemek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında baba dayağı yemek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayaktan kurtulmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Kahve falında dayaktan kaçmak onlardan büyük hayır göreceğine, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayaktan kurtarmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında dayaktan morarmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini dayaktan kurtarmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir