AnaSayfa / Genel / Kahve falında para çalanı yakalamak

Kahve falında para çalanı yakalamak

Kahve falında para çalanı yakalamak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında para çalanı yakalamak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında para çalanı yakalamak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para çalamamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para çalan birini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, özlemelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında para çalanı görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında saz çalan görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında enstrüman çalan birini görmek hidayete erip huzuru bulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında davul çalan birini görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir