AnaSayfa / Genel / Kahve falında bateri çalan birini görmek

Kahve falında bateri çalan birini görmek

Kahve falında bateri çalan birini görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bateri çalan birini gördüyseniz:

  • Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir.

Kahve falında bateri çalan birini görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bateri çalmak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bateri görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bateri çaldığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davul çalanı görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında para çalamamak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında para çalanı yakalamak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Kahve falında gitar çalamamak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir