AnaSayfa / Genel / Kahve falında dava açmak

Kahve falında dava açmak

Kahve falında dava açmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, dünya malına kavuşulacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dava açmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Kahve falında birine dava açmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına yorulur.

Kahve falında dava açmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dava edilmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşanma davası görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, isteklerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dava görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında dava dosyası görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında davayı kazanmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında davacıyı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir