AnaSayfa / Genel / Kahve falında dava görmek

Kahve falında dava görmek

Kahve falında dava görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, dertlerin son bulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dava gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında dava dosyası görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kan davası görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dava görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davayı kazanmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında dava açmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dava etmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dava açıldığını görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalettir.

Kahve falında dava edilmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir