AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dava açmak

Kahve falında birine dava açmak

Kahve falında birine dava açmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birine dava açmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında birine dava açmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dava açmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında davayı kaybetmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan davası görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında dava görmek hayırlı haberler alacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dava edilmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dava dosyası görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında davacıyı görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir