AnaSayfa / Genel / Kahve falında davacıyı görmek

Kahve falında davacıyı görmek

Kahve falında davacıyı görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, zararının büyük olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarını teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında davacıyı gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Kahve falında dava görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında dava açıldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında dava kazanmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kan davası görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davayı kaybetmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine yorulur.

Kahve falında dava açmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet eder.

Kahve falında dava kaybetmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında dava etmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir