AnaSayfa / Genel / Kahve falında darbuka çalmak

Kahve falında darbuka çalmak

Kahve falında darbuka çalmak masraflarının azalacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, üzüntülerin daha da artacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sıkılacağı bir haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında darbuka çalmak gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında darbuka çalmak helal rızık elde edeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet eder.

Kahve falında darbuka çaldığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Kahve falında darbuka görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darbuka sesi duymak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezikleri çaldırmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye çalmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bozuk para çaldığını görmek geçim derdinin son bulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir