AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar tuvalet görmek

Kahve falında dar tuvalet görmek

Kahve falında dar tuvalet görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar tuvalet gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında dar bir tuvalet görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir tuvalete girmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar tuvalet görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine inanılır.

Kahve falında dar tuvalete girmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dar mekan görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek onlarla arasının açılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar manto giymek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında dar pencere görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir