AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar ev görmek

Kahve falında dar ev görmek

Kahve falında dar ev görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kasasının daha çok para dolacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına inanılır.

Kahve falında dar ev gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Kahve falında dar kapılı ev görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir eve girmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında dar bir ev görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük dar ev görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dar ev görmek malının ve parasının ziyan olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar eve taşınmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulur.

Kahve falında dar eve görmek dönülmez yollara gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçememek istenmediğiniz bir yere gitmeye, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir