AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük dar ev görmek

Kahve falında küçük dar ev görmek

Kahve falında küçük dar ev görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, herkesten ileriye gideceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, Allah katında yükseleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında küçük dar ev gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Kahve falında küçük dar ev görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir eve girmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar eve taşınmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, düşmanların barışacağına alamet eder.

Kahve falında dar ev görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar eve görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir ev görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında dar kapılı ev görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde küçük fareler görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, problemlerini çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir